Reviews voor Kuijpers Fotografie Nijmegen

Hieronder vind je de meningen van anderen over mij als fotograaf. Heb je ook met mij samengewerkt en nog geen review gegeven dan zou je mij daar een groot plezier mee doen.

Je kan via mijn Facebook pagina de review invullen em deze zal dan ook hier te zien zijn. Alvast super bedankt!!

Plaats HIER jouw review voor Kuijpers Fotografie Nijmegen.

    Een goede fotograaf die je je op gemak laat voelen en die prachtige foto’s maakt.

    thumb Ilse Dijkstra
    9/24/2018

    5 star review  Mario is een super vriendelijke fotograaf. Laatst hebben onze 2 pups een fotoshoot gehad. Wij zijn erg tevreden over het resultaat! Mario denkt graag mee met je en is erg fijn in de omgang!

    thumb Linda Chang
    4/25/2018

    5 star review  Super leuke shoot gehad, Mario is zeer professioneel. Voelde mij goed op mijn gemak!

    thumb Kirsten Dekker
    9/01/2017

    5 star review  Mario is fotograaf geweest op onze bruiloft 14-07-2017 en wat hebben wij gewéldige foto's!! Mario was om 08:00 aanwezig en vertrok pas aan het einde van feest!! Mario is professioneel en weet iedereen op zin gemak te stellen. Hij maakt gewéldige foto's en is daar ook zeer creatief in. We hebben het ook heel gezellig gehad met z'n alle tijdens het foto's maken en niks is te gek bij hem, alles kan.

    thumb Joyce Wessels
    8/17/2017

    5 star review  Mario is een toppertje! Super fijne fotograaf die je meteen op je gemak stelt!

    thumb Pau Lien
    8/16/2017

    5 star review  Ik heb Mario bij toeval leren kennen. Heb met hem meerdere shoots gehad op verzoek van beide kanten. Zo hebben we bodyscapes, edgy, zwangerschapsshoot gedaan en de meest recente was van afgelopen vrijdag 7-7-2017, onze bruiloft. Op onze bruiloft is hij vanaf het begin tot het einde aanwezig geweest. Heeft de meest intieme momenten weten vast te leggen. En stelde zichzelf erg professioneel op in samenwerking met ons maar ook gasten. Mario zit vol met inspiratie en creatieve ideeën. Werkt vernieuwend en is niet bang om door te pakken. In samenwerking is hij heel prettig en overlegt met jou als model en/of klant wat je voor ideeën hebt en werkt daar samen met jou op verder. Mario heeft goede kennis van zijn camera maar ook van diverse fototechnieken, lichtinval en omgeving. Wij zijn ontzettend tevreden over hem als fotograaf, mede omdat hij heel rustig, vriendelijk en benaderbaar is. Maar ook continue in positieve en creatieve samenwerking. Ik kan Mario echt bij iedereen aanbevelen! Top fotograaf!

    thumb Geneviève Nathalie Roeffen
    7/10/2017

    5 star review  Zeer professioneel, neem de tijd en aandacht en let echt op detail. Ik heb hem specifiek gekozen omdat hij "out of the box" denkt en het resultaat heeft mijn verwachting overtroffen!! Ik wilde artistiek&atletisch, nailed it 🙂

    thumb Femke Bouwmeester
    4/15/2017

    5 star review  Ik was laatst mee met Danique Henzen voor een shoot en ik heb het echt mega gezellig gehad! Super fijn ontvangen, voelde mij meteen al op mn gemak. Echt een aanrader dus !☺️

    thumb Charissa Thommy
    3/16/2017

    4 star review  Leuk om als visagist met Mario te werken, Erg gezellig!

    thumb Laura Janssen
    3/15/2017

    5 star review  Zoals altijd weer een gezellige fijne sfeer! En prachtig resultaat

    thumb Danique Henzen
    3/15/2017

    5 star review  Het was me eerste shoot ever en hij legde goed en duidelijk uit hoe je het best voor de kamera kunt staan kwa houding om hel gewenste resultaat te krijgen. Ik vond het zeker een ervaring die ik nooit meer zou vergeten.

    thumb Janne Rutten
    3/08/2017

    5 star review  Ook voor trouwreportages is hij een toppertje! Persoonlijke aandacht en staat open voor eigen inbreng en ideeën!

    thumb Wouter van den Heuvel
    3/03/2017

    5 star review  Een echte topper!!

    thumb Francesca Kuijpers
    3/03/2017

    5 star review  Fijne fotograaf om mee samen te werken! Laat je in je waarde en heeft respect waardoor je je snel op je gemak voelt!

    thumb Melissa van Oijen
    3/03/2017

    5 star review  Altijd fijne samenwerkingen met deze fotograaf! En het is nog gezellig ook!

    thumb Paul van der Hoeven
    3/02/2017

    5 star review  Super goede sfeer tijdens de shoot... niet te serieus wat t ijs wel breekt. En... mooie fotos! Thx!

    thumb Petra Mastbroek
    3/02/2017

    5 star review  Zeer professioneel !

    thumb Arno Dinnissen
    3/02/2017

    5 star review  Duidelijke afspraken van tevoren waardoor de shoot goed liep! Mooie resultaten voor terug gekregen 🙂

    thumb Iris Zijlstra
    3/02/2017

    4 star review  Fotograaf die je met respect behandeld en je een vertrouwd gevoel geeft. Ik kom nog eens terug!

    thumb Simone Viersen
    3/02/2017

    5 star review  Great photographs! Really nice to work with, very relaxed ambiance.

    thumb Fleur Oomen
    3/02/2017