Reviews voor Kuijpers Fotografie Nijmegen

Hieronder vind je de meningen van anderen over mij als fotograaf. Heb je ook met mij samengewerkt en nog geen review gegeven dan zou je mij daar een groot plezier mee doen.

Je kan via mijn Facebook pagina de review invullen em deze zal dan ook hier te zien zijn. Alvast super bedankt!!

Plaats HIER jouw review voor Kuijpers Fotografie Nijmegen.

      Super leuke shoot gehad, Mario is zeer professioneel. Voelde mij goed op mijn gemak!

    thumb Kirsten Dekker
    9/01/2017

      Mario is fotograaf geweest op onze bruiloft 14-07-2017 en wat hebben wij gewéldige foto's!! Mario was om 08:00 aanwezig en vertrok pas aan het einde van feest!! Mario is professioneel en weet iedereen op zin gemak te stellen. Hij maakt gewéldige foto's en is daar ook zeer creatief in. We hebben het ook heel gezellig gehad met z'n alle tijdens het foto's maken en niks is te gek bij hem, alles kan.

    thumb Joyce Wessels
    8/17/2017

      Mario is een toppertje! Super fijne fotograaf die je meteen op je gemak stelt!

    thumb Pau Lien
    8/16/2017

      Ik heb Mario bij toeval leren kennen. Heb met hem meerdere shoots gehad op verzoek van beide kanten. Zo hebben we bodyscapes, edgy, zwangerschapsshoot gedaan en de meest recente was van afgelopen vrijdag 7-7-2017, onze bruiloft. Op onze bruiloft is hij vanaf het begin tot het einde aanwezig geweest. Heeft de meest intieme momenten weten vast te leggen. En stelde zichzelf erg professioneel op in samenwerking met ons maar ook gasten. Mario zit vol met inspiratie en creatieve ideeën. Werkt vernieuwend en is niet bang om door te pakken. In samenwerking is hij heel prettig en overlegt met jou als model en/of klant wat je voor ideeën hebt en werkt daar samen met jou op verder. Mario heeft goede kennis van zijn camera maar ook van diverse fototechnieken, lichtinval en omgeving. Wij zijn ontzettend tevreden over hem als fotograaf, mede omdat hij heel rustig, vriendelijk en benaderbaar is. Maar ook continue in positieve en creatieve samenwerking. Ik kan Mario echt bij iedereen aanbevelen! Top fotograaf!

    thumb Geneviève Nathalie Roeffen
    7/10/2017

      Zeer professioneel, neem de tijd en aandacht en let echt op detail. Ik heb hem specifiek gekozen omdat hij "out of the box" denkt en het resultaat heeft mijn verwachting overtroffen!! Ik wilde artistiek&atletisch, nailed it 🙂

    thumb Femke Bouwmeester
    4/15/2017

      Ik was laatst mee met Danique Henzen voor een shoot en ik heb het echt mega gezellig gehad! Super fijn ontvangen, voelde mij meteen al op mn gemak. Echt een aanrader dus !☺️

    thumb Charissa Thommy
    3/16/2017

      Leuk om als visagist met Mario te werken, Erg gezellig!

    thumb Laura Janssen
    3/15/2017

      Zoals altijd weer een gezellige fijne sfeer! En prachtig resultaat

    thumb Danique Henzen
    3/15/2017

      Het was me eerste shoot ever en hij legde goed en duidelijk uit hoe je het best voor de kamera kunt staan kwa houding om hel gewenste resultaat te krijgen. Ik vond het zeker een ervaring die ik nooit meer zou vergeten.

    thumb Janne Rutten
    3/08/2017

      Ook voor trouwreportages is hij een toppertje! Persoonlijke aandacht en staat open voor eigen inbreng en ideeën!

    thumb Wouter van den Heuvel
    3/03/2017

      Een echte topper!!

    thumb Francesca Kuijpers
    3/03/2017

      Fijne fotograaf om mee samen te werken! Laat je in je waarde en heeft respect waardoor je je snel op je gemak voelt!

    thumb Melissa van Oijen
    3/03/2017

      Altijd fijne samenwerkingen met deze fotograaf! En het is nog gezellig ook!

    thumb Paul van der Hoeven
    3/02/2017

      Super goede sfeer tijdens de shoot... niet te serieus wat t ijs wel breekt. En... mooie fotos! Thx!

    thumb Petra Mastbroek
    3/02/2017

      Zeer professioneel !

    thumb Arno Dinnissen
    3/02/2017

      Duidelijke afspraken van tevoren waardoor de shoot goed liep! Mooie resultaten voor terug gekregen 🙂

    thumb Iris Zijlstra
    3/02/2017

      Fotograaf die je met respect behandeld en je een vertrouwd gevoel geeft. Ik kom nog eens terug!

    thumb Simone Viersen
    3/02/2017

      Great photographs! Really nice to work with, very relaxed ambiance.

    thumb Fleur Oomen
    3/02/2017