Mario Kuijpers

Welkom op mijn website!

Ik ben Mario Kuijpers, hier vindt je wat info over mijzelf.

Mijn passie voor fotografie is deels overgebracht van vader tot zoon en deels gegroeid door mijn interesse in techniek.

Als kind stond ik al samen met mijn vader in de DOKA zwart-wit foto’s af te drukken en maakte ik regelmatig foto’s met mijn analoge camera. Toen ik wat ouder werd ben ik overgestapt op een compact camera.

Begin 2010 heb ik mijn eerste digitale spiegelreflex camera gekocht en sindsdien ben ik continue bezig mezelf te verbeteren in zowel mijn techniek als creativiteit.

In vrijwel elke vorm van fotografie zie ik een uitdaging. En sta dus open voor elke vraag. Wil je graag een shoot maar heb je nog geen idee wat je wil? Geen probleem, ik heb allerlei voorbeelden in vrijwel elke vorm van fotografie. Als je kunt aangeven wat je mooi vindt dan vind ik daar de juiste voorbeelden bij zodat we een mooi uitgangspunt hebben voor de fotoshoot.

Zoals je kan zien in mijn portfolio ligt mijn passie in de modelfotografie en portretfotografie. Door veel met modellen samen te werken heb ik de mogelijkheid mezelf steeds weer te verbeteren in het belichten en aansturen van mensen. Vaak krijg ik te horen dat ik erg toegankelijk ben en makkelijk in de omgang en dat vind ik het grootste compliment wat je als fotograaf kan krijgen. Uiteraard zijn mooie foto’s ook belangrijk, maar de persoonlijke ervaring vind ik nog veel belangrijker.

Kijk gerust even rond in mijn portfolio om een kleine indruk te krijgen van mijn werk.

Een prijsopgaaf lever ik uiteraard altijd vrijblijvend.

Heb je zelf een digitale camera en wil je beter leren fotograferen? Je kunt ook een cursus of workshop boeken. Op deze manier leer je je camera goed kennen en leer je beter fotograferen dan wanneer je je camera alleen maar in de “AUTO” stand laat staan.

Stuur voor meer info een berichtje via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Mario Kuijpers